xplorasolutions.com trabaja con nosotros
 
Inicio Contacto Aviso legal
      Home
Leader
 
Despre Leader
Cursuri de formare leader
Servicii xplora
 
Estas en: Xplora Solutions > Servicii Xplora > Servicii Leader
 
Servicii LEADER

Xplora Solutions vine in sprijinul clientilor sai ai al dvs. in calitate de potential client, cu diferite servicii de consultanta specializata in LEADER care includ printre altele:

  • *Formare practica prin schimburi de experienta, incluzand o vizita in Spania (intalniri cu animatori spanioli la sediile acestora, vizionare de proiecte realizate in diferite faze ale programului Leader...) si o vizita a expertilor spanioli la sediul GAL-ului pentru discutii cu partile implicate.

  • *Consultanta la obtinerea finantarii bancare pentru fondurile necesare elaborarii strategiei si desfasurarii activitatii. Stim din experienta clientilor nostri ca GAL-urile se confrunta cu dificultati financiare in acest moment si de aceea acum purtam discutii si incercam sa ajungem la un acord eficient cu o entitate bancara pentru ei.

  • *Realizarea strategiei necesare pentru autorizarea GAL-ului in baza propunerilor membrilor.

  • *Consultanta continua pentru implementarea strategiei in urmatorii ani.

  • *Includerea intr-o retea LEADER formata din clientii nostri si diferite GAL-uri din Spania si Italia pentru dezvoltarea de proiecte in viitor si solicitarea de fonduri spulimentare pentru proiecte transnationale.

  • *Extrem de important, consultanta pentru audit specializat Leader pe toata durata activitatii dvs., astfel incat sa nu se ajunga in final la situatia neplacuta a sanctiunilor aplicate de inspectiile organismului comunitar. Auditorii spanioli din echipa noastra realizeaza aceste servicii din 1992 pentru mai mult de jumatate din GAL-urile spaniole. Va putem impartasi din experienta lor numeroase cazuri in care beneficiarii fondurilor au fost obligati sa restituie banii in urma sanctiunilor primite pentru gestiune incorecta si nerespectarea procedurilor comunitare.

Pentru a obtine o oferta personalizata, va rugam solicitati aici.

logos
pie