xplorasolutions.com
English Español Italian Polska French
trabaja con nosotros
Inicio Contacto Aviso legal
cab
30/09/2011
Un Grup de Dezvoltare a Pescuitului din Romania se intereseaza despre un proiect de rute culturale din Almería a
noticias
29/09/2011
Cinci regiuni se unesc pentru a crea o marca pentru turismul rural a
noticias
29/09/2011
Un grup de romani vede cum functioneaza o bursa de peste din Garrucha a
noticias
22/07/2011
Strategia de dezvoltare a comunitatilor pescaresti din Delta, finalizata in septembrie a
noticias
04/07/2011
FLAG „Calafat” – vizită din Spania şi reuniune de lucru a
noticias
02/06/2011
Grupul de Acţiune Locală Vedea, Găvanu, Burdea, de la un proiect alternativ la certitudine a
noticias

ver todas las noticias

 
Home >> Comunica >> Actualitatea Xplora
 
Actualidad Xplora  
15/10/2008 - ACTUALIDAD XPLORA
A doua misiune comerciala UGIR 1903 - Xplora Solutions
 
Imprimir página

Un grup format din oameni de afaceri spanioli, din intreaga Spanie, au vizitat Romania in cadrul cele de-a doua misiuni comerciale private organizate de UGIR-1903 in colaborare cu compania XPLORA SOLUTIONS din Spania, companie lider in managementul investitiilor si proiectelor dezvoltate in Romania de catre spanioli, in domenii variate, precum cel imobiliar, agriculturii, fondurilor europene.

Scopul principal al misiunii comerciale a fost identificarea de noi oportunitati pe piata romaneasca, cu precadere din sectorul imobiliar si turistic.

Participantii la misiunea comerciala sunt oamani de afaceri spanioli, cu experienta indelungata in domeniul imobiliar si constructiei, reprezentand in acelasi timp investitori reali pentru Romania.

Oamenii de afaceri spanioli au fost primiti la sediul UGIR-1903 de catre Presedintele acestuia, dl. Ioan Cezar Coraci, de Primvicepresedinte FEPAIUS dl. Mihai Pasculescu si reprezentantul UGIR-1903 in Spania, dl. Jose David Perez, care au prezentat oamenilor de afaceri spanioli piata romaneasca si climatul investitional.

In cadrul acestei reuniuni de lucru, au mai participat si reprezentanti ai cabinetului international de avocatura BALMS, recent intrati pe piata romaneasca, un specialist bancar, precum si un architect de la Universitatea Bucuresti, cu scopul de a oferii informatii specializate participantilor la misiunea comerciala.

Au fost vizitate, ulterior, pe parcursul celor 3 zile de sedere in tara (13-15 octombrie a.c.) Bucurestiul si Valea Prahovei, in incercarea de a oferi o imagine reala a oportunitatilor de pe piata romaneasca si de a oferi informatii cat mai exacte si complete despre mediul de afaceri romanesc.

Misiunea a fost un adevarat succes, fapt confirmat de evaluarile participantilor la aceasta prin intermediul unui chestionar de evaluare.

Manifestarile comerciale de acest gen conduc la cresterea volumului investitiilor straine in Romania, fiind benefice pentru dezvoltarea generala si schimbul de experienta intre oamenii de afaceri romani si spanioli.

In consecinta, se asteapta de la cea de-a doua misiune comerciala organizata de UGIR-1903 si XPLORA SOLUTIONS un efect pozitiv asupra mediului antreprenorial romanesc prin crearea de noi societati, transfer de know-how si crestere a volumului si calitatii produselor si serviciilor.http://www.ugir1903.ro/ugir1903/misiune-ec.php?code=5
  Subir Încarcati
 
pie