xplorasolutions.com
English Español Italian Polska French
trabaja con nosotros
Inicio Contacto Aviso legal
cab
30/09/2011
Un Grup de Dezvoltare a Pescuitului din Romania se intereseaza despre un proiect de rute culturale din Almería a
noticias
29/09/2011
Cinci regiuni se unesc pentru a crea o marca pentru turismul rural a
noticias
29/09/2011
Un grup de romani vede cum functioneaza o bursa de peste din Garrucha a
noticias
22/07/2011
Strategia de dezvoltare a comunitatilor pescaresti din Delta, finalizata in septembrie a
noticias
04/07/2011
FLAG „Calafat” – vizită din Spania şi reuniune de lucru a
noticias
02/06/2011
Grupul de Acţiune Locală Vedea, Găvanu, Burdea, de la un proiect alternativ la certitudine a
noticias

ver todas las noticias

 
Home >> Comunica >> Actualitatea Xplora
 
Actualidad Xplora  
29/09/2011 - ACTUALIDAD XPLORA
Un grup de romani vede cum functioneaza o bursa de peste din Garrucha
 
 
fotonoticia      
 
Imprimir página
Descargar documento 2011104153514RO - Articulo El Almeria.pdf

Membrii Grupului de Dezvoltare Ialomita au vizitat zona Levante din judetul Almería cu scopul de a cunoaste proiectele dezvoltate de catre Grupul de Dezvoltare a Pescuitului Levante Almeriense, si in plus, pentru a colecta informatii si idei pentru elaborarea strategiei lor de dezvoltare a pescuitului. In cursul dupa-amiezii de ieri, Grupul Local de Dezvoltare Ialomita a facut un tur al porturilor din Carboneras si Garrucha, localitate in care Presedintele Asociatiei Pescarilor, Juan Cervantes si primarul din Garrucha le-au aratat cum funcioneaza o Bursa de peste.
Uniunea Europeana a alocat o suma semnificativa de fonduri in ultimii ani pentru Romania, din care un procent mare este destinat grupurilor de actiune pentru pescuit, acestea elaborand in prezent Planurile Strategice de Dezvoltare. Prin urmare, Grupul Local de Dezvoltare Ialomita a ales Grupul de Dezvoltare a Pescuitului Levante Almeriense in vederea realizarii unui schimb de experienta pentru a cunoaste metodologia participativa intreprinsa in Levante Almeriense, angajamentul acestuia pentru  integrarea femeilor in acest sector si pe piata muncii, precum si proiectele care se desfasoara in prezent in localitatile pescaresti Garrucha si Carboneras.
Vizita a fost organizata de catre Grupul de Dezvoltare al Pescuitului Levante Almeriense si Xplora Solutions, firma de consultanta spaniola lider in dezvoltare rurala pe piata din Romania. Grupul a fost format din José David Pérez Pérez, Consul Onorific al Romaniei in Murcia, Marilena Lavinia Ionesti, expert in fonduri europene; si Nuti Rosu, Mirel Diaconu si Cristian Corlau, reprezentantii Grupului Local de Dezvoltare Ialomita.http://www.elalmeria.es
  Subir Încarcati
 
pie